När du kontaktar en webborganisation för att hjälpa dig med att hantera den internetbaserade sidan av ditt företag vill du verkligen se till att du väljer rätt organisation för dina förutsättningar. Eftersom organisationen kommer att arbeta för dig, bör du anta en jämförande strategi för att anställa dem som en direktör skulle närma sig att välja en annan person från personalen. Företag som är ansvariga för att skriva in personal skulle inte ta en titt på ett CV och ge den personen en uppgift eller helt enkelt vara beroende av referenser och inte riktigt uppfylla dem. Det är klokt att gå igenom en intensiv rekryteringsprocess när du anställer en organisation för att hantera dina webbaserade projekt.

CV:t

En organisations webbplats är aktiv i deras CV eftersom den registrerar deras tillgångar, gåvor, tidigare åtaganden och, överraskande nog, en del om deras karaktär som vanligtvis spåras upp på sidan “Om oss”. Få lite marginal att gå igenom olika organisationssajter och notera vilka administrationer de hanterar och vilka bevis de behöver för att säkerhetskopiera sina förmågor. Till exempel kommer några webbplatser att belysa kontextuella undersökningar och nedbrytningar av explicita åtaganden som organisationen har avslutat. Vissa kommer att ha en fullständig genomgång av tidigare kunder med kopplingar till de färdiga sajtsatsningarna eller bilder och finesser från att visa upp insatser. Om du verkligen vill ha fler modeller, maila organisationen och fråga, kan du faktiskt begära dem för tydliga resultat från utökade gäster eller erbjudanden från specifika uppdrag. webbyrå stockholm

Referenserna

Hyllningar är vad som kan jämföras med referenser och de kan vara en extraordinär metod för att ta reda på hur väl en organisation fungerar. De flesta organisationssajter kommer att innehålla olika hyllningar från kunder under lång tid, så se till att du läser dessa för att ta reda på om organisationen är idealisk för dig. Om organisationen inte har några eller inte särskilt många hyllningar kan detta bero på att de är nya eller mycket väl kan vara på grund av att de inte är fantastiska. Om du har en chans att du gillar stämningen i en organisation, men de har bara ett par hyllningar ring dem så att du kan ta reda på varför detta är. Du kan göra ytterligare utforska genom att nå en del av deras kunder och ta reda på direkt hur de uppfylldes med webborganisationen.

Mötet

När du har begränsat din jakt kan du ringa organisationen eller till och med titta in och se dem för att ta reda på hur bra du kommer att samarbeta. Att arbeta med en organisation kan ibland vara en utdragen relation så man vill verkligen känna sig OK med personalen på kontoret och med hur organisationen arbetar. Gör en sammanfattning av förfrågningar att ställa till dem, oavsett om du tror att några kan vara meningslösa eller överdrivet inblandning, förbehåller du dig rätten att vara medveten hur mycket som helst om organisationen som rimligen kan förväntas i händelse av att du lägger in pengar deras förvaltningar. Ta reda på vem som kommer att vara din centrala kontaktfråga och vem som kommer att göra den stora majoriteten av arbetet med din uppgift – det är personer du kommer att tilltala mest så du borde känna dig bra med dem.