Ring tilbage. Før du ringer til PETA for at kræve, at de sender en hyret pistolmand, så hør på mig. En større del af individerne spiser kød, så hvorfor er det at dyrke en kilde af kød at foretrække frem for jagt? Hvad angår deres individuelle “grønne” resultater, viser det sig, at det ikke er det. Når det gøres for mad og ikke kun for sjov, kan jagt faktisk være gavnligt for økosystemet.

Lad os ikke slå om bushen: Denne udtalelse kan være sand, hvis du følger et bestemt sæt regler. Samlet set indtager eller udnytter du alle aspekter af det væsen, du dræber, og dræber ikke blot for at dræbe. Befolkningen af indbyggere i de væsner, du jager, er en, der kræver kontrol, og den kontrol er ekspertise og passende lavet. Du går også ud af din måde at sikre, at væsnet bliver dræbt sympatisk, og at det våben, du bruger til at gøre det er effektiv. herre jagttøj

Tænk på Jake fra Symbol, ikke onkel Jimbo fra South Park.

I lyset af alt dette, overvej, at jagt har været vigtig for den menneskelige historie i uendelige tider. Det har været en kilde til trøst i lang tid, der forbinder os til vores vildere sider og til naturen. Det kan være svært at tro, men her er 5 måder, hvorpå jagt er en perfekt ting at gøre.

  1. Den følger og kontrollerer væsner.

Jagt er en meget kontrolleret aktivitet i USA. Forordninger er oprettet på nærliggende, stats- og regeringsniveau, der holder mængder af byttedyr på linje. Disse bestræbelser hjælper os med at gøre ting som at skære ned på hjorte-bilulykker og beskytte vores landdistrikter fra at børste det naturlige liv og hjælpe os med at eksistere sammen. Samtidig er artens generelle velbefindende desuden sikret mange steder på grund af beskyttelsesbestemmelser, der begrænser, hvilke væsner der kan forfølges, hvornår og hvor man kan opsøge dem, og hvor mange af dem man må tage. Nordic gamekeeper

Samspillet har og vil fortsat have behov for konstant styring. På grund af dette kan dyrepopulationer med et ry for trackers have en fordel, da de vil blive kontrolleret mere omhyggeligt for sikkerhed og for at beskytte vildtet.

  1. Det omgår dyrenes dyrkningspraksis

Hele bøger er blevet forklaret om den økologiske katastrofe med dyrkning i enorm skala. Hvad med at vi blot dækker det grundlæggende? Vi bruger 30 % af jorden på Jorden til at udvikle grøntsager, der bruges til at tage sig af husdyr som malkekvæg, høns og grise. Vi bruger kun 10% af vores ressourcer på at passe på os selv. Vi bruger også 33 % af verdens ferskvand til at hydrere vores husdyr. Desuden udgør metanudstrømningen fra dyr, der dyrkes, leveret som et resultat af forarbejdning, ikke mindre end 33 % af alle landbrugsrelaterede ozonskadelige stoffer.

Som nogle andre effektivt fremstillede fødevarer går industrielt dyrket kød ofte til spilde. Butikker, spisesteder og kunder køber alle en overflod og ender med at kassere en masse af det. Også, slet ikke som de naturlige omgivelser for dyr i naturen, har dyrkning af tamme dyr proaktivt krævet udslettelse af millioner af sektioner af jord i kulstofholdende bagskov rundt om i verden, hvilket repræsenterer så meget som 15 % af verdensomspændende biprodukter af fossilt brændsel .

Mens mindre “gårdhave” ranches er fremragende alternativer til store kommercielle kødkilder, er jagt også en mulighed. Hjorte, elge, vilde geder, ænder og kaniner er gode erstatninger for traditionelle husdyr.

  1. Der er ingen yderligere fastgørelser.

Det bedste ved at spise vildtkød er nok at indse, at det smager præcis, som naturen havde til hensigt. Du kan også blive overrasket over at høre, at mange af vores industrielt opdrættede dyr indeholder tilsætningsstoffer.

Tamme husdyr får ofte små doser af anti-infektionsmidler. ikke for at bekæmpe forurening, som du kunne have mistanke om, men for at fremme udviklingen – en utilsigtet eftervirkning fundet i 1940’erne. Dette er et problem med den begrundelse, at træningen foranlediger stigningen af antimikrobielle obstruktionsbakteriestammer. Men selvom den sandsynlige effekt på menneskers velbefindende endnu ikke er blevet evalueret, er der utvivlsomt mulighed for en fremtidig opblussen.