Lassie hundförsäkring

Lassie hundförsäkring är en försäkring för hundar som täcker vård- och veterinärkostnader. Försäkringen gäller för alla hundar upp till 12 år och täcker skador och sjukdomar som hunden får efter att försäkringen tecknats. Lassie hundförsäkring är en av de mest populära hundförsäkringarna på den svenska marknaden och har tecknats av tusentals hundägare.

Försäkringen täcker alla slags vård- och veterinärkostnader, såsom operationer, medicinering och undersökningar. Dessutom täcker försäkringen också eventuella transport- och boendekostnader som uppstår i samband med vården. Lassie hundförsäkring är en av de få försäkringarna på den svenska marknaden som täcker alla dessa kostnader.

Välj mellan tre olika hundförsäkringar hos Lassie

Mini

Försäkringen täcker vård- och veterinärkostnader upp till 30 000 kronor per år. Priset för försäkringen är cirka 300 kronor per månad.

Mellan

Försäkringen täcker vård- och veterinärkostnader upp till 60 000 kronor per år. Priset för försäkringen är cirka 500 kronor per månad.

Stor

Försäkringen täcker vård- och veterinärkostnader upp till 150 000 kronor per år. Priset för försäkringen är cirka 800 kronor per månad.

Lassie hundförsäkring har Sveriges högsta veterinärvårdsersättning på upp till 150 000 kronor per år. Även självriskerna är riktigt bra då man kan välja mellan 15% och 25% samt 1500 kronor eller 3500 kronor i fast självrisk.

Lassie hundförsäkring täcker dolda fel och tandskador som är orsakad av olyckor.

Även cancerbehandlingar och röntgen ingår i vissa av hundförsäkringar från Lassie hundförsäkring.